Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.)

štvrtok, 3. júl 2014 06:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: V Londýne sa stretli zástupcovia FC Barcelona a FC Liverpool, aby prerokovali prestup uruguajského futbalového útočníka Luisa Suáreza. Katalánci vedú pelotón záujemcov o služby 27-ročného najlepšieho strelca Premier League v minulej sezóne.

ATLÉTICO MADRID: Španielsky útočník Miguel Pérez Cuesta známy ako Michu je v velšskom Swansea nespokojný. 28-ročný rodák z Ovieda by rád ešte toto leto prestúpil do Atlética Madrid.

ATLÉTICO MADRID a LEVANTE: Prezident Levante Quico Catalan uviedol, že Atlético Madrid sa neúspešne pokúsilo získať kostarického brankára Keylora Navasa. Ten má v zmluve výkupnú klauzulu desať miliónov eur, ale Atlético ponúklo iba šesť miliónov eur a Brazílčana Léo Baptistaoa k tomu.

SEVILLA: Taliansky Janov dokončil prestup Diega Perottiho zo Sevilly. S argentínskym útočníkom podpísal štvorročnú zmluvu.

REAL SOCIEDAD: Novým sponzorom Realu Sociedad sa stala firma Adidas. Tá nahradila Nike, ktorý bol partnerom baskického klubu štyri a pol roka.

ALMERÍA: Izraelský futbalista Tomer Hemed sa dohodol na dvojročnej zmluve v španielskom klube UD Almería. Dvadsaťsedemročný útočník naposledy pôsobil tri roky v RCD Mallorca.