Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.)

sobota, 28. jún 2014 10:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Diego Simeone už vie, kto by mal nahradiť belgického brankára Thibauta Courtoisa. Los Colchoneros chcú kúpiť Keylora Navasa z Levante.

ATLÉTICO MADRID & SEVILLA: Kolumbijský útočník Carlos Bacca by mohol prestúpiť do Madridu. Atlético pošle ponuku, ak nezíska Álvara Negreda z Manchestru City.

REAL MADRID: Zinedine Zidane v budúcej sezóne povedie Real Madrid Castilla, z čoho má obrovskú radosť Raphaël Varane. „Som si istý, že tam odvedie kus skvelej roboty. Pre akadémiu sú to veľmi dobré správy.“ povedal novinárom.

BARCELONA: O konci na Camp Nou dal Xavi vedieť už dávnejšie. Nejaské ale ostáva jeho ďalšie pôsobisko. Ponuky má z Kataru, ale napríklad aj od New York City FC.

BARCELONA: Nový tréner Luis Enrique bude musieť ešte pred sezónou rozhodnúť, kto ponesie kapitánsku pásku. Vážnych kandidátov je až päť – Andres IniestaLionel Messi ako najväčší a po nich Gerard Piqué, Javier MascheranoSergio Busquets.

SEVILLA: Vyjednávania s Liverpoolom o odchode Alberta Morena ešte neskončili, ale stále stoja v slepej uličke. Los Rojiblancos odmietajú ísť pod 20 miliónov libier.

VILLARREAL: Vedenie sa dohodlo s brankárom Sergiom Asenjom na prestupe. Bývalý brankár Atlética Madrid podpísal zmluvu na 5 rokov.

ESPANYOL: Francúzsky tím Olympique Marseille má v pláne kúpiť mexického stopéra Hectora Morena.