Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.)

piatok, 27. jún 2014 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: FC Barcelona robí všetko preto, aby priviedla Luisa Suáreza. Najnovšie sa špekuluje o čiastke 80 miliónov libier a Katalánci sú ochotní vzdať sa Alexisa Sáncheza, prípadne aj Pedra.

LIVERPOOL: Včera spoznal svoj trest útočník Luis Suárez. Ten sa, podľa očakávaní, dotkne aj jeho klubu. Pôjde o 4-mesačný zákaz činnosti, 9-zápasový dištanc v reprezentácii a pokuta 100 tisíc frankov. Liverpool tak musí opäť sezónu (vrátane Champions League) začať bez neho.

LIVERPOOL & SUNDERLAND: Na východe Anglicka sa budú snažiť o zisk Fabia Boriniho, ktorý v minulej sezóne hosťoval z Liverpoolu. Sunderland ponúka 8 miliónov libier.

LIVERPOOL & ARSENAL: Záujem The Reds a The Gunners sa stretol na 27-ročnom stopérovi Federicovi Faziovi z FC Sevilla.

ARSENAL: Dánsky útočník Nicklas Bendtner definitívne končí v Londýne. Arsenal mu neponúkne predĺženie zmluvy.

ARSENAL & MANCHESTER UNITED: V prípade belgického obrancu Thomasa Vermaelena sa rieši možný prestup na Old Trafford. Tím z Manchestru už poslal prvú ponuku, ale Londýnčania ju údajne odmietli.

TOTTENHAM & HULL CITY: Štyri milióny libier sú ochotní zaplatiť The Tigers za stopéra Michaela Dawsona z Tottenhamu.

EVERTON: Pravý obranca Seamus Coleman bude vo svojom klube pokračovať do leta 2019.

SOUTHAMPTON: Majstrovstvami sveta si stopér Dejan Lovren poriadne zvýšil svoju hodnotu. The Saints už zvažujú, ako budú na zvýšený záujem reagovať.

NEWCASTLE: 25-ročný stopér, reprezentujúci Francúzsko, Mapou Yanga-Mbiwa sa možno po roku vráti do Ligue 1. Záujem o jeho služby javí RC Lens.

HULL CITY: Škótsky krídelník Robert Snodgrass z Norwichu City zvažuje svoje možnosti pre budúci ročník. Na dobrej ceste priviesť ho je Hull, ktorý ponúka 8 miliónov libier.