Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.)

sobota, 7. jún 2014 10:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Londýnska Chelsea verí, že za 50 miliónov libier privedie z Atlética Madrid trio Diego Costa, FilipeLuis a Tiago.

CHELSEA: Tréner Blues José Mourinho potvrdil záujem o stredopoliara Cesca Fabregasa z Barcelony.

LIVERPOOL: Pokiaľ bude chcieť Real Madrid získať útočníka Luisa Suáreza z Liverpoolu, bude za neho musieť zaplatiť viac ako vlani za Garetha Balea. To odkazujú predstavitelia „The Reds“ do Španielska.

LIVERPOOL: Sevilla prijala ponuku Liverpoolu na obrancu Alberta Morena vo výške 17,9 milióna libier, hráč sa s Reds dohodol na päťročnej zmluve.

MANCHESTER UNITED: Inter Miláno rokuje s Manchestrom United o možnom prestupe útočníka Javiera Hernándeza za 10 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Španielsky útočník Pedro z FC Barcelona by sa podľa španielskych médií mohol sťahovať do Manchestru United.

ARSENAL: Arsenal pravdepodobne ponúkne SSC Neapolu až 17 miliónov libier za talianskeho útočníka Lorenza Insigneho.

NEWCASTLE: Newcastle United získal útočníka Ayozeho Pereza. Dvadsaťročný mladík prichádza do Anglicka zo španielskeho druholigového CD Tenerife.