Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.6.)

piatok, 6. jún 2014 06:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Španielsky futbalista Gerard Pique prezradil, že jeho spoluhráč z FC Barcelona Cesc Fabregas je pripravený na návrat do anglickej Premier League. Záujem o služby 27-ročného stredopoliara majú FC Chelsea a Manchestri United.

ATLÉTICO MADRID a VALENCIA: Atlético Madrid by ako náhradu za Diega Costu rado priviedlo belgického forvarda Romelua Lukaka, ktorý je kmeňovým hráčom anglickej Chelsea. V hre o mladého útočníka je však aj Valencia, ktorá ponúka 18 miliónov eur.

REAL MADRID: Fábio Coentrão by mal v najbližších dňoch podpísať novú zmluvu s Realom Madrid. Portugalský obranca by sa mal Realu upísať až do júna 2019.

REAL MADRID a GRANADA: O Jesúsa Fernándeza, ktorý robí brankársku trojku v Reale Madrid za by mohol prestúpiť do konkurenčnej Granady.

VALENCIA: Švajčiarsky reprezentant Philippe Senderos sa dohodol na podmienkach zmluvy s anglickým klubom Aston Villa. Dvadsaťdeväťročný obranca pôsobil naposledy vo Valencii a na Britských ostrovoch bude pôsobiť najbližšie dva roky.

SEVILLA: Anglický Tottenham údajne ponúka za obrancu Alberta Morenu zo Sevilly 14 miliónov libier a zároveň hosťovanie Etienna Capoueho a Roberta Soldada.