Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.)

štvrtok, 5. jún 2014 17:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

Teixeira v Premier League

Slovenský reprezentant Dionatan Teixeira opúšťa Duklu Banská Bystrica. Od nového ročníka bude pôvodom Brazílčan štartovať v anglickej Premier League. V najpopulárnejšej lige na svete bude obliekať od leta dres Stoke City.

Boj o Fabregasa vrcholí

Boj o Cesca Fabregasa z Barcelony vrcholí. Odchovanca katalánskeho veľkoklubu chcú získať Chelsea, Manchester United, Arsenal a Manchester City, pričom najbližšie k jeho získaniu by mali byť práve funkcionári zo Stamford Bridge. Trhová cena barcelonského #4 sa pohybuje na úrovni 33 miliónov eur.

Puyol koučom v Spurs?

Šialená informácia prebehla anglickým éterom. Podľa bulváru z Londýna by sa mal stať ex- kapitán Barcelony Carles Puyol asistentom trénera Mauricia Pochettina v Tottenhame Hotspur. Pravdou však je, že „El Tarzan“ by mal pôsobiť od nového ročníka vo vedení Barcy.

Emre Can do Liverpoolu

Ďalšou letnou posilou Liverpoolu sa zrejme stane Emre Can z Leverkusenu. Šikovný stredopoliar, ktorého lanáril aj Bayern Mníchov by sa mal na Anfield Road sťahovať za dvanásť miliónov libier.

Balotelli možno do Arsenalu

Budúcnosť Maria Balotelliho v AC Miláno stále nie je istá. Tento fakt by chcel využiť londýnsky Arsenal, ktorý pre talianskeho zakončovateľa pripravuje lukratívnu ponuku.

Muller na lane United

Nemecký strelec Thomas Muller je v hľadáčiku Manchestru United, no kouč Bayernu Mníchov Pep Guardiola zrejme jedného zo svojich najspoľahlivejších hráčov do anglickej Premier League nepustí.

Sandro možno do Chelsea

Anglická tlač tvrdí, že Brazílčan Sandro z Tottenhamu Hotspur sa ocitol v hľadáčiku Chelsea. Trhová cena tohto reprezentanta Kanárikov sa pohybuje na úrovni dvanásť miliónov libier.