Main Content

Futbal: Ronaldo sa vracia do zostavy Realu, nastúpiť môže už proti Espaňolu

piatok, 16. máj 2014 16:05 | Autor: TASR

Madrid 16. mája (TASR) - Cristiano Ronaldo sa vracia do zostavy Realu Madrid. Najlepší kanonier španielskej ligy bude trénerovi Carlo Ancellotimu k dispozícii už na najbližšie ligové stretnutie, v ktorom Real hostí Espaňol Barcelona. Informáciu priniesla agentúra Reuters.

Hviezdny útočník "bieleho baletu" musel 7. mája nútene odstúpiť zo zápasu vo Valladolide, z ktorého si jeho spoluhráči odniesli len bod za remízu 1:1. Svojmu tímu chýbal aj na ihrisku Celty Vigo, kde si Real prehrou 0:2 zmaril akúkoľvek šancu na zisk ligového titulu.

Ronaldo nastúpi aj vo finále Ligy majstrov, kde španielsky veľkoklub zabojuje o rekordnú desiatu trofej v najprestížnejšej európskej klubovej súťaži. "Cristiano sa cíti dobre a v sobotu je pripravený nastúpiť," uviedol Ancelotti na tlačovej konferencii.

Skúsený taliansky kormidelník vyhlásil, že pre zranenie naďalej nemôže počítať so službami brankára Diega Lopeza, obrancu Pepeho a ani dlhodobo zraneného Jeseho.

O držiteľovi španielskeho titulu sa rozhodne na barcelonskom Camp Nou, kde domáci privítajú lídra tabuľky Atletico Madrid. Hosťom stačí na zisk titulu na horúcej pôdy Barcelony remizovať, Katalánci musia naopak zvíťaziť.