Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.)

piatok, 16. máj 2014 09:45 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Za 30 miliónov libier by chcel Arsenal kúpiť útočníka Karima Benzemu. Ten v sezóne 2013/14 zatiaľ nastrieľal 17 ligových gólov a ďalších 5 v Lige majstrov.

REAL MADRID: V zajtrajšom zápase proti Espanyolu si nezahrá Ángel Di María. Ten má problémy so stehenným svalom, no pre finále Champions League sa s ním počíta.

REAL MADRID: Po problémoch s kolenom si včera opäť zatrénoval aj Raphaël Varane.

BARCELONA & ELCHE: 24-ročný záložník Jonathan dos Santos sa s veľkou pravdepodobnosťou pôjde rozohrať na hosťovanie. Vážnym kandidátom je v tomto smere Elche.

SEVILLA: Pozornosť FC Liverpool zaujal obranca Alberto Moreno, za ktorého chcú Angličania ponúknuť 15 miliónov libier.

VALENCIA: Pablo Daniel Osvaldo v tejto sezóne hosťoval zo Southamptonu v Juventuse a v lete bude na predaj. Záujem okamžite prejavili Netopiere z Valencie.

VALENCIA: AC Miláno by si rado nechalo Adila Ramiho, ktorý v klube hosťoval. Napriek dohodnutej klauzule na 7 miliónov eur je ochotné zaplatiť len polovicu.

MALAGA: Los Boquerones po sezóne prepúšťajú trénera Bernda Schustera. Ten to včera potvrdil na tlačovej konferencii. Zároveň dodal, že to preňho nie je prekvapením.

RAYO VALLECANO: Situácia v klube vyzerá veľmi zle. V lete končí zmluva viacerým hráčom, ďalší klub opustia kvôli koncu hosťovania a v kádri tak ostane sedem futbalistov.

BETIS: 19-ročné krídlo Álvaro Vadillo by mohol prestúpiť do Anglicka. Tottenham zaňho ponúka 8 miliónov libier.

BETIS: Dánsky brankár Stephan Andersen opúšťa zostupujúci Betis a stane sa voľným hráčom. Hľadať si bude klub, v ktorom sa mu podarí dostať sa na miesto brankárskej jednotky.