Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.)

štvrtok, 15. máj 2014 09:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Joleon Lescott už neverí, že dostane ponuku na predĺženie zmluvy a jeho kariéra tak bude pokračovať inde. Údajne už má na stole niekoľko ponúk, ale zatiaľ nechce nič konkretizovať.

MANCHESTER CITY & ARSENAL: Špekuluje sa o príchode Ángela Di Maríu do Premier League za sumu 29 miliónov libier.

CHELSEA: 22-ročný ofenzívny záložník Roberto Firmino by sa mohol stať posilou londýnskeho klubu. Tento Brazílčan odohral sezónu 2013/14 za Hoffenheim.

CHELSEA: Podľa slov manažéra Josého Mourinha dostane Frank Lampard ponuku na predĺženie zmluvy.

LIVERPOOL: Za svoje pôsobenie pri The Reds si Brendan Rodgers poriadne obľúbil Raheema Sterlinga a je presvedčený, že ak v drese Anglicka dostane dostatok priestoru, mohol by sa stať hviezdou MS 2014.

NEWCASTLE: AS Rím, Fiorentina a AC Miláno lanária talianskeho obrancu Davida Santona. Ďalšie zdroje dokonca píšu, že po ňom poškuľuje aj konkurenčný Tottenham.

SUNDERLAND: Pôsobenie Craiga Gardnera na Stadium of Light je na konci. Predĺženie zmluvy na programe nie je a defenzívny záložník môže v lete zvažovať svoje ďalšie možnosti.

ASTON VILLA: Útočník Christian Benteke by rád urýchlil svoj návrat na trávniky a hoci mu bola predpovedaná výrazne dlhšia rekonvalescencia, rád by hral už v úvode budúcej sezóny.

HULL CITY: Prognózy lekárov nabúralo rýchle zotavenie Robbieho Bradyho. Írsky futbalista by po prekonaní zranenia triesiel mohol stihnúť sobotňajšie finále FA Cupu.

FULHAM: 20-ročný krídelník Ryan Williams absolvoval úspešné hosťovanie v Oxforde, po ktorom dostane šancu presadiť sa u Chalupárov.

WEST BROMWICH: Brazílsky útočník Jonas údajne dohaduje svoj prestup z Valencie k The Baggies.

WEST HAM: Plány do budúcnosti už nepočítajú s ostrieľaným Joem Coleom a 32-ročný záložník si musí nájsť nové pôsobisko.

CARDIFF CITY: Po vypadnutí sa klub Oleho Gunnara Solskjæra zrejme rozlúči s 26-ročným Čiľanom Garym Medelom. Manažér mu v odchode brániť nebude, no prezradil, že zatiaľ neprišla žiadna ponuka.

NORWICH CITY: Od budúcej sezóny by mohol mužstvo viesť Severný Ír Neil Lennon. Ten je pripravený opustiť Celtic a pokúsiť sa Kanárikov dostať naspäť do prvej ligy.