Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.)

utorok, 13. máj 2014 07:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉICO MADRID: Chelsea už začala oficiálne rokovať o príchode útočníka Diega Costu z Atlética Madrid za 32 miliónov libier. Londýnčania by radi kanoniera Atlética pritiahli ešte pred MS 2014.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo a Gareth Bale majú v posledných dňoch zdravotné problémy, no na finále Ligy majstrov ktoré je na programe 24. mája budú obaja pripravení. O ich zdravotnom stave hovoril priamo tréner Carlo Ancelotti.

FC BARCELONA: Skúsený 34- ročný stredopoliar Xavi Hernández by z Barcelony mohol odísť do anglickej Premier League, kde o jeho služby majú záujem Manchester United, Manchester City a Arsenal.

FC BARCELONA: Barcelone bude v rozhodujúcom zápase o titul proti Atléticu Madrid k dispozícii aj Gerard Piqué. Španielsky obranca je po šiestich týždňoch v poriadku po zlomenine bedrovej kosti a už znovu trénuje.

SEVILLA: Sevillu čaká v stredu finále Európskej ligy proti Benfice Lisabon a nie je isté, či sa v jej zostave objaví francúzsky útočník Kevin Gameiro, ktorý má problémy s kolenom.

CELTA VIGO: Účasť stredopoliara Augusta Fernándeza na svetovom šampionáte je ohrozená, pretože Argentínčan má pomerne vážne zranenie kolena.