Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)

utorok, 13. máj 2014 07:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

PREMIER LEAGUE: Skúsený 34- ročný stredopoliar Xavi Hernández by z Barcelony mohol odísť do anglickej Premier League, kde o jeho služby majú záujem Manchester United, Manchester City a Arsenal.

MANCHESTER UNITED a SOUTHAMPTON: Manchester United ponúkol Southamptonu 27 miliónov libier za 18-ročného anglického obrancu Luka Shawa.

MANCHESTER UNITED: Francúzsky obranca Patrice Evra sa možno pridá k spoluhráčovi Nemanjovi Vidič ovi a odíde do Interu Miláno.

MANCHESTER UNITED: Dočasný kouč Manchestru United Ryan Giggs tvrdí, že útočník a zároveň odchovanec United Danny Welbeck z klubu neodíde.

CHELSEA: Chelsea už začala oficiálne rokovať o príchode útočníka Diega Costu z Atlética Madrid za 32 miliónov libier. Londýnčania by radi kanoniera Atlética pritiahli ešte pred MS 2014.

CHELSEA: Obranca Chelsea Ashley Cole odmietol možnosť figurovať medzi náhradníkmi pri výbere hráčov Albionu na majstrovstvá sveta.

ASTON VILLA: Majiteľ Aston Villy Randy Lerner hľadá pre klub nového vlastníka. "Ville to dlžím, aby mohla ísť ďalej a získala nové vedenie" ,uviedol 52-ročný Američan, ktorý birminghamský klub kúpil v roku 2006 za približne 63 miliónov libier.

SWANSEA: Štyria hráči odchádzajú zo Swansea. Predĺženie zmlúv nedostanú útočníci Leroy Lita a David Ngog, po hosťovaniach sa do svojich klubov vracajú záložník Roland Lamah z Osasuny a Álvaro Vázquez z Getafe.