Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)

pondelok, 12. máj 2014 10:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manažér Manchestru City Manuel Pellegrini, že je hladný po ďalších úspechoch. 60-ročný Čiľan, zakončil svoj premiérový rok v Anglicku ziskom dvoch trofejí – titulom v PL a triumf v Capital One Cupe.

FC LIVERPOOL: Martin Škrtel si v poslednom zápase PL dal vlastný gól, no napriek tomu Liverpool FC doma vyhral 2:1 nad Newcastlom. The Reds obsadili smolne „len“ 2. priečku v tabuľke anglickej ligy.  

FC LIVERPOOL: Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard sa cíti mizerne po tom, čo opäť nedokázal vyhrať Premier League. "Cítim sa úplne zničene. Špeciálne kvôli fanúšikom. Nemôžeme však byť príliš skleslí, pretože to bolo fantastické obdobie, z ktorého sa musím odraziť do ďalšej práce. Pokúsime sa byť ešte lepší. Trvalo mi 33 rokov, kým som získal skutočnú skúsenosť z boja o titul“, skonštatovala ikona Liverpoolčanov.

FC LIVERPOOL: Real Madrid pripravuje ponuku vo výške 60 miliónov libier za útočníka Luisa Suáreza z Liverpoolu.

CHELSEA: Chelsea je neustále spájaná s príchodom španielskeho top kanoniera Diega Costu z Atlética Madrid. Španielsky tím už dokonca za Costu hľadá adekvátnu náhradu.

CHELSEA: Anglický obranca Ashley Cole ukončil reprezentačnú kariéru po tom, ako sa nedostal do širšej nominácie Albiónu na MS v Brazílii.

ARSENAL: Arséne Wenger ubezpečil fanúšikov Arsenalu, že už čoskoro s klubom podpíše novú zmluvu. O Wengera sa stále intenzívnejšie zaujíma AS Monako.

TOTTENHAM: Vedenie Spurs po skončení tohtoročnej sezóny vyhodí kouča Tima Sherwooda a pokúsi sa získať  Rafaela Beníteza, ktorý momentálne vedie SSC  Neapol.