Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)

nedeľa, 11. máj 2014 10:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a LIVERPOOL: Anglické kluby Manchester United Liverpool FC majú záujem o služby 26-ročného kamerunského stredopoliara Alexa Songa z Barcelony.

MANCHESTER UNITED: "V budúcej sezóne ukážem, čo vo mne skutočne je," sľubuje všetkým svojim fanúšikom belgický záložník Marouane Fellaini, ktorému prvá sezóna v drese Manchestru United príliš nevyšla.

LIVERPOOL: Liverpool FC plánuje v lete mohutne nakupovať Medzi hlavnými posilami by mal byť aj argentínsky záložník Javier Mascherano z Barcelony.

CHELSEA: Vedenie Interu Milan chce v lete z Chelsea vykúpiť španielskeho útočníka Fernanda Torresa, pre ktorého bude pravdepodobne táto sezóna v PL jeho posledná.

LIVERPOOL a CHELSEA: 25-ročný turecký stredopoliar Caner Erkin, ktorému v lete končí zmluva s tureckým Fenerbahce sa ocitol v hľadáčiku Liverpoolu a Chelsea.

ARSENAL: Francúzsky futbalista Laurent Koscielny sa rozhodol spojiť aj svoju ďalšiu budúcnosť  s Arsenalom Londýn. V piatok podpísal s "kanoniermi" viacročný kontrakt, klub ale jeho dĺžku nešpecifikoval.

ARSENAL: Tréner Arséne Wenger, ktorý sa stále nedohodol na novej zmluve s Arsenalom dostal lukratívnu pracovnú ponuku od AS Monaka.

ASTON VILLA: Podľa trénera Paula Lamberta musí majiteľ Aston Villy Randy Lerner uvoľniť finančné prostriedky na nákup nových posíl. Ak tak neurobí, Villans budú mať v budúcej sezóne problémy s bojom o záchranu.