Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.)

sobota, 10. máj 2014 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Účasť stopéra Pepeho vo finále Ligy majstrov je viac ako neistá. Portugalský reprezentant má natrhnutý lýtkový sval a pravdepodobne finále nestihne.

REAL MADRID: Francúzsky reprezentant Paul Pogba odmietol všetky špekulácie o jeho možnom prestupe do Realu Madrid. 21-ročný stredopoliar navyše zdôraznil, že v Juventuse je šťastný a nehodlá klub opustiť.

ATLÉTICO MADRID: Útočník Diego Costa bude chýbať Atléticu Madrid v nedeľňajšom zápase Primera Division proti Malage. Dôvodom je zranenie stehenného svalu.

ATLÉTICO MADRID: Miranda zažíva veľmi dobrú sezónu v Atléticu Madrid a hovorí sa o jeho možnom odchode. Brazílsky obranca má v zmluve výkupnú klauzulu nastavenú na tridsať miliónov eur. No podľa madridských médií je španielsky klub ochotný akceptovať aj ponuku vo výške dvadsiatich miliónov.

REAL SOCIEDAD: Alberto De La Bella predĺži zmluvu s Realom Sociedad. 28-ročný obranca sa s baskickým tímom dohodol až do leta 2018.

REAL SOCIEDAD: Rubén Pardo je ďalším hráčom, ktorý spojil aj ďalšiu časť svojej kariéry s Realom Sociedad. Mladý stredopoliar predĺžil kontrakt do júna 2018.