Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.)

piatok, 9. máj 2014 10:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Barcelona údajne prejde v letných mesiacoch dramatickou prestavbou kádra. Podľa španielskych médií je na odchode až pätnásť hráčov, ktorých doplní aj tréner Gerardo "Tata" Martino.

FC BARCELONA: Novou útočnou posilou anglického Liverpoolu by mohol byť krídelník Cristian Tello, za ktorého Liverpoolčania Barcelone ponúkli 8 miliónov libier.

FC BARCELONA: Jonathan dos Santos si doliečil zranenie kolena, kvôli ktorému bol mimo hry pol roka. Mexický stredopoliar Barcelony sa znovu zapojil do tréningu katalánskeho mužstva.

REAL MADRID: Po zakopnutí na pôde Valladolidu (1:1) futbalisti Realu Madrid prakticky stratili šancu na titul. A okrem toho pred záverečnými dvoma ligovými kolami a finále Ligy majstrov prišli pre svalové zranenia o trojicu hráčov - Cristiana Ronalda, Pepeho a Angela di Mariu. Zdravotný stav Angela di Mariu ale možno nie je až taký vážny a finále LM možno stihne.

REAL MADRID: Chelsea by rada získala nemeckého stredopoliara Samira Khediru z Realu Madrid, no španielsky klub si svojho futbalistu cení na 36 miliónov libier.

VALENCIA: V tréningovom procese Valencie chýbajú Pablo Piatti a Vicente Guaita. Španielsky brankár má problémy s malíčkom na ruke, argentínsky útočník laboruje so svalovým zranením.

ELCHE: V drese Elche sa v tohtoročnej sezóne už neobjaví Alberto Botía. Španielsky obranca dostal v zápase na pôde Málagy červenú kartu a disciplinárna komisia mu pozastavila činnosť na dve stretnutia.