Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.)

piatok, 9. máj 2014 10:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Napriek tomu, že futbalistov Manchestru City delí už len krok od zisku štvrtého anglického titulu v histórii tréner Citizens Manuel Pellegrini brzdí predčasné oslavy.

CHELSEA: Český brankár FC Chelsea Petr Čech sa podrobil operácii ramena a podľa anglických médií si rehabilitácia vyžiada osem až desať týždňov.

CHELSEA: José Mourinho si vyslúžil pokutu 13.000 libier za ironické poznámky na adresu rozhodcov v aprílovom ligovom súboji s AFC Sunderland (1:2).

CHELSEA: Chelsea by rada získala nemeckého stredopoliara Samira Khediru z Realu Madrid, no španielsky klub si svojho futbalistu cení na 36 miliónov libier.

LIVERPOOL: Novou útočnou posilou The Reds by mohol byť krídelník Cristian Tello, za ktorého Liverpool Barcelone ponúkol 8 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Louis van Gaal uviedol, že by ho ponuka od Manchestru United potešila, ale k žiadnej dohode zatiaľ nedošlo. Meno holandského odborníka sa skloňuje v súvislosti s nástupcom odvolaného Davida Moyesa.

WEST BROMWICH: West Bromwich bude zrejme musieť hľadať nového trénera, pretože Pepe Mel sa po skončení sezóny zrejme vráti do Španielska.

PREMIER LEAGUE: Komisia Anglickej futbalovej asociácie navrhuje novú súťaž pre B-tímy prvoligistov. Cieľom je zvýšiť konkurenciu v reprezentácii.