Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.)

štvrtok, 8. máj 2014 07:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: UEFA zamietla protest Realu Madrid voči dištancu stredopoliara Xabiho Alonsa, ktorý pre trest za žlté karty nemôže hrať vo finále Ligy majstrov 2013/2014. 

REAL MADRID: Real Madrid by rád pritiahol na Estadio Santiago Bernabéu kanoniera Luisa Suáreza z Liverpoolu. Ak by sa prestup zrealizoval, tak by to bola pre Real Madrid ďalšia výrazná posila z Britských ostrovov.

REAL MADRID: Tréner kráľovského veľkoklubu Carlo Ancelotti stále verí v zisk titulu, no varuje svojich zverencov pred podcenením najbližšieho súpera – Valladolidu. Real Valladolid Club de Fútbol urputne bojuje o záchranu a navyše bude mať výhodu domáceho prostredia, ale zverenci Carla Ancelottiho musia vyhrať, ak chcú ešte reálne pomýšľať na zisk titulu.

REAL MADRID: Tréner José Mourinho chce priviesť do svojho tímu francúzskeho obrancu Raphaëla Varana z Realu Madrid.

VALENCIA: Vedenie AC Miláno sa chystá na rokovania s predstaviteľmi Valencie ohľadom prestupu Adila Ramiho. Francúzsky stopér v talianskom klube zatiaľ hosťuje a Rossoneri stoja o trvalý transfer. Prestupová čiastka by v tomto prípade činila sedem miliónov eur.

VILLARREAL: Disciplinárna komisia španielskej ligy udelila klubu z Villarrealu pokutu dvanásťtisíc eur za rasistické urážky fanúšikov na adresu obrancu FC Barcelona Daniho Alvesa.