Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.)

streda, 7. máj 2014 07:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: V Anglicku sa objavila špekulácia, že Manchester City je vraj naklonený myšlienke ponúknuť Barcelone 164 miliónov libier za útočníka Lionela Messiho.

FC BARCELONA: Len individuálne trénujú obranca Daniel Alves a stredopoliar Xavi, ktorí podľa miestnych médií majú drobné zdravotné problémy.

FC BARCELONA: Na správu, že 22-ročný útočník Cristian Tello nechce hrať pod trénerom Barcelony Gerardom Martinom bleskovo zareagovali anglické kluby Liverpool, Tottenham a Arsenal, ktoré sú pripravené mladého Španiela získať do svojich radov.

REAL MADRID: O 33-ročného anglického obrancu Ashleyho Colea v službách londýnskej Chelsea majú záujem veľkokluby ako Real Madrid, Paríž Saint-Germain a LA Galaxy. Kde nakoniec skúsený Angličan zakotví sa ukáže čoskoro.

VALENCIA: Španielska Valencia nehodlá predať svojho stredopoliara Carlesa Gila do anglického Evertonu, ktorý o španielove služby prejavil veľký záujem.

LEVANTE: Stredopoliar Rubén García podpísal s Levante novú zmluvu, ktorá zabezpečila 20-ročnému rodákovi z Valencie pobyt v jeho rodisku až do roku 2018.