Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.5.)

nedeľa, 4. máj 2014 10:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Álvaro Morata má zmluvu platnú ešte na jeden rok, no vedenie si ho chce zaviazať už teraz a ponúka mu predĺženie kontraktu.

REAL MADRID: Dnes proti Valencii určite nenastúpi Luka Modrić so zraneným členkom. Na lavičke sa ale už objaví Sami Khedira a je možné, že nastúpi ako striedajúci hráč.

BARCELONA: 22-ročný záložník Sergi Roberto nenašiel svoje miesto v zostave a klub ho pošle na hosťovanie.

BARCELONA: Zranené koleno nedovolilo Carlesovi Puyolovi zahrať si v zápase s Getafe (2:2). Napriek tomu by sa rád rozlúčil s fanúšikmi dôstojným spôsobom v poslednom kole proti Atléticu Madrid.

BARCELONA: Legendárny Pelé kritizuje rozruch okolo Daniho Alvesa a hodeného banána. V diskusnej relácii si zaspomínal, ako naňho hádzali exotické ovocie. Pritom však už vyšlo najavo, že išlo o dohodnutú akciu.

REAL SOCIEDAD: Francúz Antoine Griezmann sa pripravuje na jubilejný 200.zápas vo farbách Realu Sociedad. Odohrá ho zajtra proti Granade.

BILBAO: Včera oznámil Aymeric Laporte svoje definitívne rozhodnutie, kde odohrá najbližšiu sezónu. Košom dostanú všetci jeho nápadníci, pretože si chce s Athleticom zahrať Ligu majstrov.

SEVILLA & MÁLAGA: Hamburgu sa hlásia dva španielske tímy, ktoré by chceli kúpiť 23-ročného záložníka Tolgaya Arslana.

ELCHE: Včerajším víťazstvom na pôde Málagy (0:1) spravil „Los Ilicitanos“ dôležitý krok  k záchrane. Jediný gól strelil Garry Rodrigues, no červená karta sa ušla náhradnému brankárovi Toñovi aj obrancovi Albertovi Botíovi.