Main Content

Futbal: Nespokojní priaznivci Norwichu volia za hráča sezóny náhradného brankára

streda, 30. apríl 2014 19:05 | Autor: TASR

Norwich 30. apríla (TASR) - Priaznivci futbalového klubu Norwich City prejavili nespokojnosť s výkonmi hráčov v aktuálnej sezóne svojským spôsobom. V hlasovaní o najlepšieho hráča sezóny zrejme po vzájomnej dohode dosadili na čelo náhradného brankára Carla Nasha, ktorý v prebiehajúcom ročníku Premier League neodchytal ani minútu.

Ako informuje denník Eastern Daily Press, za 40-ročného Nasha už na oficiálnej klubovej prezentácii na sociálnej sieti Facebook hlasovalo viac ako 2000 fanúšikov. V hodnotení denníka, v ktorom účasť je podmienená aspoň desiatimi odohratými zápasmi, si zase ironicky väčšina vybrala útočníka Rickyho Van Wolfswinkela. Holandský kanonier posilnil Norwich vlani zo Sportingu Lisabon za osem miliónov libier, ale v doterajšom priebehu sezóny dokázal skórovať iba raz. Aj to bolo pri jeho augustovom debute v zeleno-žltom drese.

Norwich dve kolá pred koncom sezóny balansuje na hranici zostupu, navyše v záverečných dvoch zápasoch ich čakajú silné tímy Chelsea a Arsenalu. Vedenie klubu začiatkom apríla prepustilo z funkcie hlavného kormidelníka Chrisa Hughtona a nahradilo ho mládežníckym trénerom Neilom Adamsom.