Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)

streda, 30. apríl 2014 09:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Real Madrid je odhodlaný priviesť Luisa Suáreza a vyjednávať bude chcieť začať od 70 miliónov libier.

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON:  Jednou z prvých plánovaných letných posíl The Reds by mal byť 25-ročný krídelník Adam Lallana.

CHELSEA: Kariéra Ashleyho Colea bude s najväčšou pravdepodobnosťou pokračovať v Londýne. Jeho súčasný zamestnávateľ už pripravuje návrh na predĺženie zmluvy.

CHELSEA: Včera sa na tréningu objavili všetci štyria zranení hráči. Šok je to najmä v prípade Petra Čecha so zraneným ramenom. Zatrénovali si už aj Samuel Eto’o, Eden HazardJohn Terry.

CHELSEA: Agent Johna Obiho Mikela rázne odmieta reči o odchode nigérijského reprezentanta z Chelsea.

EVERTON: Až šesticu nových hráčov potrebuje tím, aby bol v Európe konkurencie schopný. Vyhlásil to manažér Roberto Martínez.

ARSENAL: O francúzskeho útočníka Oliviera Girouda má záujem Atlético Madrid. Konkrétna ponuka ale do Anglicka zatiaľ nedorazila.

ARSENAL: Theo Walcott prezradil novinárom, že ho vážne zranenie kolenných väzov možno vyradí aj na úvod budúcej sezóny.

MANCHESTER UNITED: Podľa najnovších správ má PSG záujem priviesť vychádzajúcu hviezdu Red Devils Adnana Januzaja.

MANCHESTER UNITED: Podľa niektorých zdrojov je budúcnosť Louisa van Gaala definitívne na lavičke Manchestru United. Nejasné potom ostáva, čo bude s Ryanom Giggsom.

TOTTENHAM: Pokračujúce hľadanie nového manažéra sa pozastavilo na mene Mauricia Pochettina. Spurs by chceli Argentínčana priviesť zo Southamptonu.

TOTTENHAM: V závere sezóny vypadáva zo zostavy Andros Townsend. 22-ročný Angličan si zranil členok a doba liečenia nie je jasná.

SWANSEA CITY: V sezóne 2013/14 si už nezahrá španielsky obranca Ángel Rangel. Zranené trieslo v ostávajúcich 2 kolách dokopy nedá.

ASTON VILLA: Prípadné vypadnutie Villans by sa odrazilo na plate útočníkov Christiana BentekehoGabriela Agbonlahora.

CRYSTAL PALACE: Na nákup posíl pre budúcu sezóny žiada manažér Tony Pulis 30 miliónov libier. Za ne by rád získal Connora Wickhama zo Sunderlandu a Stevena N’Zonziho zo Stoke City.

CRYSTAL PALACE: Argentínsky brankár Julian Speroni už avizoval, že bude zvedavý na ponuky európskych klubov. Predĺženie zmluvy mu ale ponúknu aj v Selhurst Parku.