Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.)

utorok, 29. apríl 2014 10:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid sa zaujíma o služby španielskeho útočníka Manchestru City Álvara Negreda, ktorý by mohol nahradiť Diega Costu. Ten by mal v lete z Atlética odísť.

MÁLAGA: Reprezentant Pobrežia Slonoviny Arthur Boka bude od leta pôsobiť v Španielsku. Po uplynutí platnosti súčasného kontraktu sa rozídu na konci sezóny Bokove cesty s bundesligovým VfB Stuttgart a zamieri do španielskej Málagy.

MÁLAGA a BETIS: Betis už získal definitívu zostupu a klub určite čaká exodus hráčov. Jedným z nich by mal byť španielsky útočník Rubén Castro, o ktorého má veľký záujem Málaga.

REAL SOCIEDAD: Švajčiarsky futbalista s bosnianskymi koreňmi Haris Seferovič by mohol opustiť Real Sociedad. O mladého útočníka sa zaujímajú nemecké kluby Hertha Berlín, Mönchengladbach a turecké Fenerbahce.

ELCHE: Taliansky obranca Davide Brivio by mohol na konci sezóny opustiť taliansky klub Atalanta Bergamo a zamieriť do španielskeho Elche CF, ktoré prejavilo o jeho služby veľký záujem.

VILLARREAL: Doživotný zákaz navštevovať domáce zápasy Villarrealu dostal fanúšik, ktorý v zápase s Barcelonou rasisticky urazil Daniela Alvesa.  Španielsky klub previnilca identifikoval a jedná sa o majiteľa permanentnej vstupenky.