Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.)

utorok, 29. apríl 2014 10:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Útočníka FC Liverpool Luisa Suáreza zvolila anglická Asociácia profesionálnych futbalistov za najlepšieho hráča roka. Uruguajský reprezentant je prvý Juhoameričan, ktorý  získal prestížnu trofej.

CHELSEA: José Mourinho sa rozhodol brániť proti obvineniam anglickej Futbalovej asociácie za sarkastické vyjadrenia po nedávnej ligovej prehre so Sunderlandom. Na pozápasovej tlačovej besede si robil Portugalčan posmech z hlavného rozhodcu Mika Deana i šéfa komisie arbitrov Mika Rileyho. 

ARSENAL: Arsenal začal uvažovať o nákupe belgického záložníka Marouane Fellainiho z Manchestru United.

ARSENAL: Veľmi zaujímavé peniaze ponúkajú funkcionári Fenerbahçe Bacary Sagnovi z Arsenalu v prípade, že podpíše zmluvu s ich klubom. Turecký klub mu ponúka týždenný plat sto tisíc libier.

MANCHESTER CITY: Atlético Madrid sa zaujíma o služby španielskeho útočníka Manchestru City Álvara Negreda, ktorý by mohol nahradiť Diega Costu. Ten by mal v lete z Atlética odísť.

MANCHESTER UNITED: V hľadáčiku Manchestru United je bosniansky dvadsaťročný obranca Sead Kolasinac zo Schalke.

MANCHESTER UNITED: Tréner Ryan Giggs sa domnieva, že Manchester United má tých správnych hráčov k tomu, aby budúcu sezónu červení diabli získali titul.

MANCHESTER UNITED: Obranca Manchestru United Rio Ferdinand dostal ponuky z Galatasarayu Istanbul, Besiktasu, LA Galaxy a Kataru. Samotný hráč by ale aj naďalej rád pokračoval na Old Trafford.

NEWCASTLE a SWANSEA: Tréner Newcastlu United Alan Pardew chce svoj ​​tím posilniť o anglického stredopoliara Jonja Shelveyho zo Swansea.