Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.)

pondelok, 28. apríl 2014 08:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Vo veku 82 rokov zomrel bývalý srbský tréner Realu Madrid, AS Rím, Sampdorie Janov a ďalších popredných európskych klubov Vujadin Boskov.

REAL MADRID: Arsenal Londýn je pripravený ponúknuť až 40 miliónov libier za francúzskeho útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid.

FC BARCELONA: Lionel Messi je blízko k dohode na novej zmluve s Barcelonou. Podľa španielskych médií žiada Argentínčan ročný plat dvadsať miliónov eur, zatiaľ čo Barcelona ponúka svojej hviezde osemnásť miliónov.

FC BARCELONA: Niekoľko desiatok tisíc ľudí sa počas víkendu prišlo rozlúčiť s Titom Vilanovom. Katalánsky klub pre fanúšikov otvoril časť štadióna, kam môžu nosiť kvety a zapaľovať sviečky.

FC BARCELONA a ATHLETIC BIBLBAO:Ernesto Valverde je považovaný za jedného z kandidátov na trénerský post v Barcelone, ale súčasný kouč Athletic Bilbaa tieto informácie dementuje.

VALLADOLID: Prezident Valladolidu Carlos Suárez potvrdil, že 32-ročný útočník Javi Guerra opustí klub ako voľný hráč.