Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.)

piatok, 25. apríl 2014 14:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

Alexis Sanchez do Juventusu?

Čílsky kanonier Alexis Sanchez nie je spokojný s minutážou, ktorá mu je poskytovaná v Barcelone, preto sa začali množiť špekulácie, že v lete zmení dres. Najvážnejším kandidátom na jeho získanie je taliansky šampión Juventus Turín.

Mats Hummels blízko Barcelony

Naopak, smerom do Barcelony by mohol putovať skúsený nemecký stopér Mats Hummels, ktorý patrí medzi najväčšie opory Borussie Dortmund. Katalánci chceli nemeckého reprezentanta získať už minulé leto, no neúspešne.

Lampard ostane o rok dlhšie

Anglické médiá dnes informujú o tom, že Frank Lampard v najbližších dňoch podpíše s Chelsea nový, ročný kontrakt. Ten aktuálny mu vyprší po sezóne.

Katalánci chcú loviť v Bayerne

Prvou letnou posilou FC Barcelona by sa mohol stať defenzívny stredopoliar Javi Martinez, ktorý momentálne oblieka dres Bayernu Mníchov. Bývalý hráč Athleticu Bilbao by chcel viacej nastupovať a v Katalánsku by mu to malo byť umožnené.

Blanc možno koučom Man City

Aktuálny tréner Paríža Saint- Germain Laurent Blanc údajne po sezóne skončí na svojom poste vo Francúzsku a zamieri do Anglicka, kde sa o jeho služby zaujíma Manchester City.

Alberto Moreno na lane Chelsea

Jeden z najtalentovanejších ľavých obrancov súčasnosti, Alberto Moreno, ktorý aktuálne oblieka dres FC Sevilla je v hľadáčiku Chelsea, kde by sa mohol stať nástupcom Ashleyho Colea.

Ivan Rakitič na odchode?

Chorvátsky reprezentant Ivan Rakitič, ktorý  zažíva výbornú sezónu v drese FC Sevilla je pod drobnohľadom SSC Neapol, Liverpoolu FC a Chelsea FC.

66M za Shawa s Lallanom

Manchester United chce podľa dostupných informácií ponúknuť Southamptonu dokopy 66 miliónov libier za obrancu Lukea Shawa a záložníka Adama Lallanu, dvoch reprezentantov Anglicka.

Arsenal chce Danteho

Londýnsky Arsenal si robí zálusk na získanie brazílskeho stopéra Danteho. Ten je však aktuálne spokojný v Bayerne Mníchov a nechystá sa meniť dres.

Conte adeptom na post kouča v MU

Jedným z adeptov na post trénera Manchestru United je kormidelník Juventusu Turín Antonio Conte, ktorý patrí medzi najrešpektovanejších trénerov vo futbalovom odvetví.

Van Persie je pripravený ostať

Robin Van Persie mal pre anglické médiá vyhlásiť, že i napriek neistej budúcnosti Manchestru United je ochotný ostať na Old Trafforde aj v budúcej sezóne.