Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)

štvrtok, 24. apríl 2014 10:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Gólman Petr Čech sa pre zranenie ramena už do brány Chelsea túto sezónu nepostaví. Tridsaťjedenročného plzenského rodáka nahradil medzi troma žrďami 41-ročný Austrálčan Mark Schwarzer.

CHELSEA: Zverencov Josého Mourinha v nedeľu čaká na pôde FC Liverpool šláger PL a o pár dní na to               ( v stredu 30.4.) odohrajú odvetu semifinále LM. A práve tento nahustený program sa nepáči portugalskému lodivodovi, ktorý pohrozil, že na zápas proti Liverpool pošle na ihrisko svoje B-čko.

CHELSEA: Anglická Futbalová asociácia pokutou potrestala z tímu FC Chelsea trénera Josého Mourinha, asistenta Ruia Fariu a stredopoliara Ramiresa v súvislosti s duelom proti Sunderlandu. Mourinho sa previnil poznámkami na výkon rozhodcu v tomto zápase, v ktorom The Blues doma prehrali 1:2. 

ARSENAL: Francúzsky útočník Olivier Giroud sľúbil, že dodrží kontrakt a zostane v službách anglického klubu Arsenal Londýn do roku 2016. 

MANCHESTER UNITED: Louis van Gaal je podľa stávkových kancelárií najhorúcejším adeptom na post nového manažéra Manchestru United. 

MANCHESTER UNITED: Nový dočasný tréner Manchestru United Ryan Giggs si ako svojich asistentov vybral bývalých spoluhráčov. Jeho poradcami  budú Paul Scholes, Nicky Butt a Phil Neville.

MANCHESTER UNITED: Deň po prepustení  vydal David Moyes oficiálne stanovisko, v ktorom sa napriek predčasnému ukončeniu spolupráce poďakoval vedeniu červených diablov: "Vymenovanie za kouča jedného z najslávnejších klubov na svete Manchestru United bolo a zostane niečím, na čo budem navždy hrdý.“

EVERTON: Pre belgického futbalistu Kevina Mirallasa sa predčasne skončila sezóna. Pre zranenie slabín vynechá posledné tohtoročné zápasy Evertonu v Premier League.

HULL CITY: Anglická futbalová asociácia potrestala pokutou pätnásťtisíc libier útočníka Hullu City Yannicka Sagba, ktorý na sociálnej sieti Twitter pochvalne komentoval Anelkove gesto "quenelle".

HULL CITY a SWANSEA: Kamerunsky záložník s francúzskymi koreňmi Raoul Loé by sa mohol čoskoro sťahovať zo španielskej Osasuny na Britské ostrovy, kde o jeho služby majú záujem Hull City a Swansea.