Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)

streda, 23. apríl 2014 08:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Španielsky Real Madrid je pripravený predať svojho útočníka Karima Benzemu, len aby mohol obratom uloviť Luisa Suáreza z Liverpoolu.

REAL MADRID: Do Realu Madrid by sa mohol sťahovať aj Sergio Agüero, ktorý hráva za Manchester City. Či sa argentínsky olympijský víťaz vráti na Pyrenejský polostrov sa ukáže v lete.

REAL MADRID: Na dnešné semifinále LM proti Bayernu Mníchov by mohol byť Madridčanom plne k dispozícii aj Gareth Bale, ktorý niekoľko dní netrénoval kvôli viróze.

ATLÉTICO MADRID: Gólman Thibaut Courtois čoskoro podpíše novú dvojročnú zmluvu s londýnskou Chelsea. Belgickému brankárovi sa v lete končí hosťovanie v Atléticu Madrid a v Chelsea by mal nahradiť Petra Čecha.

ATLÉTICO MADRID: Vo včerajšom semifinále LM medzi Atléticom Madrid a FC Chelsea sa diváci gólu nedočkali a zápas sa skončil chudobnou remízou 0:0.

FC BARCELONA: Okolo mladého útočného žihadla Cristiana Tella z Barcelony sa rozvírili divoké prestupové špekulácie. O 22-ročného Španiela je záujem hlavne v anglickom Liverpoole a v talianskej Serii A. Mladík by mohol ale nakoniec zakotviť aj v konkurenčnom Atléticu Madrid, ktoré takisto prejavilo veľký záujem o jeho služby.