Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.)

streda, 23. apríl 2014 08:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA:  Vo včerajšom semifinále LM medzi Atléticom Madrid a FC Chelsea sa diváci gólu nedočkali a zápas sa skončil chudobnou remízou 0:0.

CHELSEA:  Gólman Thibaut Courtois čoskoro podpíše novú dvojročnú zmluvu s londýnskou Chelsea. Belgickému brankárovi sa v lete končí hosťovanie v Atléticu Madrid a v Chelsea by mal nahradiť Petra Čecha.

LIVERPOOL: Španielsky Real Madrid je pripravený predať svojho útočníka Karima Benzemu, len aby mohol obratom uloviť Luisa Suáreza z Liverpoolu.

LIVERPOOL: Okolo mladého útočného žihadla Cristiana Tella z Barcelony sa rozvírili divoké prestupové špekulácie. O 22-ročného Španiela je záujem hlavne v anglickom Liverpoole a v talianskej Serii A.

MANCHESTER CITY: Do Realu Madrid by sa mohol sťahovať aj Sergio Agüero, ktorý hráva za Manchester City. Či sa argentínsky olympijský víťaz vráti na Pyrenejský polostrov sa ukáže v lete.

ARSENAL: O belgického obrancu Thomasa Vermaelena z Arsenalu Londýn sa zaujíma taliansky SSC Neapol.

MANCHESTER UNITED: O vyhadzove neúspešného Davida Moyesa sa v klube údajne vedelo ešte pred zápasom proti Evertonu, ktorý Diabli prehrali 0:2.

MANCHESTER UNITED: Nového dočasného trénera Ryana Giggsa by mal po sezóne nahradiť Louis van Gaal, ktorý momentálne vedie národný tím Holandska. V hre je však aj niekoľko ďalších známych mien. Situácia okolo nového lodivoda v Manchestri sa definitívne vyrieši po skončení MS v Brazílii.