Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.)

utorok, 22. apríl 2014 10:31 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: V Barcelone stále veria, že zákaz nakupovania bude zrušený alebo skrátený. V takom prípade zabojujú o Davida Luiza.

BARCELONA: Ďalší tréner, ktorý mal údajne rokovať s Barçou, bol André Villas-Boas. Portugalčan ale nad klebetami krúti hlavou. „Podpísal som kontrakt so Zenitom a hodlám tu ostať minimálne do jeho vypršania.“ komentoval tieto výmysly.

BARCELONA: Reálnejšou sa javí možnosť, že mužstvo povedie Louis Van Gaal. Ten skončí pri kormidle holandskej reprezentácie a bude mať na výber medzi Tottenhamom a práve Barcelonou.

REAL MADRID: Fanúšikov Bieleho baletu vystrašilo, že Gareth Bale nebol na včerajšom tréningu. Dôvodom je ale len viróza a proti Bayernu by mal hrať.

REAL MADRID: 26-ročný obranca Fabio Coentrão v lete opustí Madrid. K doterajším záujemcom sa údajne pridal aj Inter Miláno, ktorý bude ďalšou možnosťou popri Juventuse, Liverpoole a Manchestri United.

ATLÉTICO MADRID: Dnes nás čaká aj zaujímavý zápas medzi Atléticom a Chelsea. Ešte zaujímavejší bude pre Thibauta Courtoisa. „Chelsea bude favoritom, ale to bola aj Barcelona. Prajem im víťazstvo v Premier League, ale nie v týchto dvoch zápasoch.“ povedal v rozhovore.

SEVILLA: Žiadaným tovarom sa v Anglicku stane Alberto Moreno. 21-ročný ľavý obranca má nápadníkov z Chelsea, Manchestru City a Liverpoolu. Záujem oňho ešte vzrastie, ak Manchester United naozaj získa Luka Shawa.

SEVILLA: 23-ročný Rus Denis Čeryšev kvôli zraneniu počas hosťovania v Seville veľa neodohral. Nebránil by sa však zotrvaniu a bol by spokojný, ak by ho Real Madrid v tomto klube nechal natrvalo.

MALAGA: Andalúzania sa pokúsia s Fiorentinou vybaviť, aby 26-ročný krídelník Oleksandr Yakovenko ostal v Malage aj po skončení hosťovania.

LEVANTE: Kostarický gólman Keylor Navas odmietol predĺženie zmluvy a v lete si začne hľadať nové pôsobisko.

LEVANTE: Vedenie je spokojné so stredom tabuľky, do ktorého tréner Joaquín Caparrós mužstvo doviedol. Čoskoro by mali podpísať predĺženie spolupráce.