Main Content

Futbal-LM: Zranenie Diega Costu nie je také vážne ako sa zdalo

streda, 2. apríl 2014 18:05 | Autor: TASR

Madrid 2. apríla (TASR) - Zranenie kanoniera Atletica Madrid Diega Costu nie je také vážne ako sa pôvodne zdalo. Španielsky reprezentačný útočník nedohral utorkový prvý zápas štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2013/2014 na ihrisku FC Barcelona (1:1). Costa musel odstúpiť z hry už v 29. minúte pre zranenie zadného stehenného svalu.

Pôvodné správy uvádzali, že 25-ročný útočník si sval natrhol, ale agentúra Reuters informovala, že lekári neskôr určili presnú diagnózu ako natiahnutý zadný stehenný sval.

Costa sa zranil v nevinnom súboji, po ktorom musel z hracej plochy odkrivkať a zvyšok zápasu odsledovať zo striedačky. Zatiaľ nie je známe, aká dlhá pauza ho čaká, ohrozený je však jeho štart vo štvrťfinálovej odvete s Barcelonou (9. apríla).

Dvadsaťpäťročného Brazílčana, ktorý už reprezentuje Španielsko, sužovali niekoľko dní problémy s ľavou nohou. Tú si poranil v sobotňajšom víťaznom ligovom dueli v Bilbau. Diego Costa má v aktuálnom ročníku na konte sedem gólov v piatich zápasoch LM a 25 zásahov v La Lige.