Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.)

utorok, 1. apríl 2014 12:44 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

Mohol viesť Guardiola Manchester United?
Pep Guardiola sa s odstupom času vyjadril k špekuláciam, podľa ktorých sa ho minulý rok snažil Manchester United získať ako náhradu za odchádzajúceho Alexa Fergusona. Španielsky tréner, ktorý aktuálne vedie Bayern Mníchov, ktorý si zmerá s Manchestrom sily vo štvrťfinále Ligy majstrov, dnes doobeda vyhlásil, že žiadnú ponuku od Red Devils nikdy nedostal.

De Laurentiis chce Reinu aj v budúcej sezóne
Prezident SSC Neapol Aurelio De Laurentis vyhlásil, že urobí maximum pre to, aby Pepe Reina zostal v Neapole aj v budúcej sezóne. 31-ročný španielsky brankár je aktuálne kmeňovým hráčom Liverpoolu, ktorý však s jeho službami už príliš do budúcnosti nepočíta. Reina sa spája aj s prestupom do Barcelony, ktorá hľadá na novú sezónu náhradu za Victora Valdésa.

Lopez zostane v Reale Madrid
Diego Lopéz, ktorý minulý rok po svojom príchode do Realu Madrid vytlačil z pozície brankárskej jednotky Ikera Casillasa, podľa jeho agenta Manuela Garciu Quilona zostane aj v budúcej sezóne brankárom Bieleho baletu.

Monk chce, aby De Guzmán zostal
Tréner Swansea Garry Monk vyhlásil, že by bol veľmi rád, keby Jonathan de Guzmán zostal v jeho tíme aj v budúcej sezóne. Holandský záložník je kmeňovým hráčom španielskeho Villarrealu, no vo Swansea pôsobí už druhú sezónu.

Chivu skončil
Dlhodobo zranený rumunský obranca Cristian Chivu včera podľa očakávania oznámil pukončenie kariéry. Klub sa mu v oficiálnom vyhlásení poďakoval za všetko, čo spravil pre mužstvo Nerazzurri.

Hyypia zatiaľ zostáva
Po zlých výkonoch Bayeru Leverkusen v posledných týždňoch sa trasie podľa nemeckej tlače stolička pod trénerom Sammim Hyppiom. Šéf klubu Michael Schade však dnes vyhlásil, že fínsky tréner má minimálne do konca sezóny dôveru vedenia klubu a o jeho budúcnosti sa rozhodne až v lete.

Poyet odíde, ak to tím vzdá
Tréner Sunderlandu Gus Poyet vyhlásil, že ak bude vidieť na svojich zverencoch, že vzdali boj o záchranu v Premier League, dobrovoľne z tímu odíde a vedenie si nebude musieť robiť starosti s jeho odvolaním.