Main Content

Offside: Manchester United nestojí ani za deravý groš, stávková vracia vklady

streda, 19. marec 2014 00:36 | Autor: Jakub Mihálik

Offside: Manchester United nestojí ani za deravý groš, stávková vracia vklady
Offside: Manchester United nestojí ani za deravý groš, stávková vracia vklady | zdroj: © TASR

Rubrika Offside vám prináša futbal mimo trávnikového diania. V prvom vydaní sa dozviete, prečo Manchester United nestojí ani za stávku.

Fanúšikovia Manchestru United síce v tejto sezóne nemajú veľa dôvodov na úsmev, no po uplynulom víkende predsa len jeden nájdu. Keď už prišli o nádeje v ich obľúbený klub, aspoň neprídu o peniaze. Postará sa o to jedna britská stávková spoločnosť.

Stávková kancelária Betfred sa totiž rozhodla, že vráti vklady všetkým tipérom, ktorí v danej kancelárii uzatvorili stávku na to, že víťazom Premier League sa stane tím Davida Moyesa. Kancelária by tak mala vrátiť na vkladoch približne 200 000 libier, čo však spoluzakladateľ spoločnosti, Fred Done, považuje za „fér“, keďže „fanúšikovia United nemali žiadnu šancu túto stávku vyhrať“. 

Spúšťačom tejto iniciatívy bolo víkendové derby proti Liverpoolu: „Jedným z dôvodom, prečo to robím, a som tak prvým bookmakerom v histórii, ktorý to urobil, je to, ako fanúšikovia United spievali a povzbudzovali napriek tomu, že prehrávali 3:0 v derby s Liverpoolom. Nemohol som tomu uveriť, zaslúžia si oveľa lepší tím ako ten, ktorý zostavil David Moyes. Túto sezónu sú Diabli zbytoční, beznádejní a nezmyselní.“

Fanúšikovia tak získajú už stratené peniaze, no stratenú sezónu im nevráti nikto.