Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.3)

utorok, 18. marec 2014 11:32 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.3)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.3) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

Messi nikdy neodíde

Lionel Messi prehlásil, že špekulácie spojené s jeho osobou o údajnom prestupe do Manchestru City alebo Parížu Saint- Germain sú iba výmyslami médií. Argentínska legenda nechce podľa vlastných slov z Barcelony nikam odchádzať a najlepší strelec histórie Barcy by rád na Camp Nou ukončil svoju kariéru.

Drogba sa jedného dňa vráti

Tréner Chelsea José Mourinho sa včera na tlačovej konferencii vyjadril, že Didier Drogba sa jedného dňa určite vráti na Stamford Bridge. Portugalčan dodal, že nevie, v akej funkcii a kedy presne to bude, ale že sa tak určite v budúcnosti udeje.

Moyes má tri zápasy

Vedeniu Manchestru United dochádza trpezlivosť. Svedčí o tom fakt, že kouč Manchestru United David Moyes dostal od kompetentných trojzápasové ultimátum, aby presvedčil, že má na to, aby trénoval Red Devils.

Wenger dostane 100 miliónov

V úplne inej situácii je Arsene Wenger z Arsenalu. Francúzsky kouč v pokoji robí na Emirates Stadium svoju prácu, pričom vedenie klubu mu prisľúbilo, že dostane na letné prestupové obdobie sto miliónov libier na nové posily.

Iturbe do Neapola?

Talentovaný J. Iturbe z FC Porto podľa anglických médií neprestúpi do Premier League, ako sa pôvodne špekulovalo, ale je reálne, že po ňom siahne taliansky SSC Neapol.

Liverpool sleduje Rodriga

Anglický Liverpool pozorne sleduje útočníka Benficy Lisabon Rodriga, ktorý naposledy skóroval práve na anglickej pôde, v rámci Európskej ligy proti Tottenhamu pri výhre 3:1 minulý štvrtok.

Borini aj v budúcej sezóne?

Tréner Sunderlandu Gus Poyet podľa svojich slov verí, že Fabio Borini, ktorý je v klube na hosťovaní z Liverpoolu, ostane na Stadium of Light aj v nasledujúcej sezóne.