Main Content

5 zaujímavostí pred odvetami osemfinále Ligy majstrov

utorok, 18. marec 2014 11:30 | Autor: Jakub Vaverka

Tento týždeň spoznáme posledných štyroch štvrťfinalistov Ligy majstrov. Už istí postupujúci Barcelona, Bayern, PSG a Atlético Madrid si môžu v pokoji pozrieť svojich potenciálnych súperov. Real Madrid je už v TOP osmičke oboma nohami, Dortmund a Chelsea jednou, pričom Manchester United čaká boj, aký dlhšie nezažil.

Televízne prenosy


Tradične začíname prehľadom televíznych staníc, ktoré budú počas tohto týždňa vysielať všetky štyri zápasy. V utorok bude lákať viac duel Chelsea - Galatasaray, teda osemfinále, ktoré je po remíze v Istanbule 1-1 stále zamotané. Vysielať ho bude Prima Cool a DigiSport 2. Odveta Real Madrid - Schalke až natoľko neláka, keďže o postupujúcom je dávno rozhodnuté. Stretnutie prinesie v utorok na svojich obrazovkách kanál Digi Liga majstrov 1.

V stredu bude ostrosledovaný duel Manchestru United s Olympiacosom Pireus. Gréci si privezú na Old Trafford náskok 2:0, no v divadle snov budú mať čo robiť, aby tento náskok udržali. Stretnutie prinesie na svojich obrazovkách aj slovenská RTVS.  Meranie síl medzi Dortmundom a Zenitom Petrohrad si môžete pozrieť na Prima Cool.

utorok
Chelsea FC- Galatasaray Istanbul
(utorok, 20:45) – Prima Cool, Digisport 2
Real Madrid- Schalke 04 Gelsenkirchen (utorok, 20:45)- Digi Liga majstrov 1

streda
Manchester United- Olympiacos Pireus
(streda, 20:45) RTVS, Digisport 2
Borussia Dortmund- Zenit Petrohrad (streda, 20:45)Digi Liga majstrov 1, Prima Cool

 


Foto: © TASR