Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.)

štvrtok, 6. marec 2014 10:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Londýnsky klub pripravuje novú zmluvu pre Aarona Ramseyho. Waleský záložník by sa zaviazal na päť rokov s platom 100 tisíc libier týždenne.

ARSENAL: Obranca Laurent Koscielny má problémy so stehenným svalom a vynechal reprezentačný zápas Francúzska s Holandskom.

MANCHESTER UNITED: Škótsky manažér plánuje v lete doplniť svoju zostavu o osem nových hráčov. Jedným z nich by mohol byť aj Slovák Marek Hamšík. Neapol by zaňho dostal 35 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED & TOTTENHAM: V anglickej lige sa v lete bude zvádzať boj o argentínskeho stopéra reprezentujúceho Taliansko, Gabriela Palettu z Parmy.

LIVERPOOL: Priaznivci The Reds dostali potešujúcu správu od útočníka Luisa Suáreza, ktorý už nepodmieňuje svoje zotrvanie v mužstve účasťou v Lige majstrov 2014/15. Aj vďaka uruguajskej hviezde je však tím na najlepšej ceste ku kvalifikovaniu sa do tejto súťaže.

SWANSEA CITY: Ak nový tréner Garry Monk dotiahne svoje mužstvo k záchrane, dostane bonus pol milióna libier.

STOKE CITY: Útočník Peter Odemwingie prekoná zranenie lýtka skôr ako sa očakávalo. Predstaviť by sa mohol už cez víkend v zápase proti Norwichu.

STOKE CITY: Za šliapnutie na Oliviera Girouda si Charlie Adam odpyká trojzápasový trest. Mužstvo neuspelo s odvolaním.

CARDIFF CITY: Ak sa zverenci Mehmeta Dalmana v najvyššej súťaži nezachránia, prídu o Čiľana Garyho Medela. Ten potom bude rokovať najskôr s Arsenalom.

WEST HAM: 25-ročný stopér Winston Reid dostane v lete ponuky z Arsenalu aj Manchestru United. Aspoň tak to je predpovedané v anglických médiách.

FULHAM: 32-ročný defenzívny záložník Mahamadou Diarra trénuje na Craven Cottage a mohol by dostať zmluvu do konca sezóny.

ANGLICKO: V prípravnom zápase vo Wembley Angličania vyhrali nad Dánskom 1:0. O jediný gól sa postaral Daniel Sturridge.