Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.)

streda, 5. marec 2014 09:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: O útočníka Edina Džeka prejavil záujem taliansky tím Inter Miláno.

ARSENAL: V dánskych médiách sa objavil rozhovor s Nicklasom Bendtnerom, ktorý povedal, že určite nechce predĺžiť zmluvu s Gunners. Nájde si tím, v ktorom bude v základnej zostave.

TOTTENHAM: Ku Kohútom by sa mal čoskoro pridať 16-ročný záložník Ismail Azzaoui, ktorý nedávno odmietol predĺžiť zmluvu s Anderlechtom Brusel.

TOTTENHAM: Kyle Walker si privodil zranenie v oblasti bedier a vynechá priateľský zápas Anglicka s Dánskom.

EVERTON: Zranený stehenný sval Lacinu Traorého si nevyžiada operáciu. Útočník hosťujúci z Monaka tak dohrá sezónu v anglickom klube.

MANCHESTER UNITED: 21-ročný obranca Michael Keane pôjde na hosťovanie do Blackburnu Rovers.

SOUTHAMPTON: Meno francúzskeho stredopoliara Interu Miláno Saphira Taïdera sa ocitlo na zozname hráčov, o ktorých sa zaujímajú The Saints.

STOKE CITY: Disciplinárna komisia sa bude zaoberať Charliem Adamom, ktorý v zápase s Arsenalom dupol na Oliviera Girouda. The Potters sa ale svojho hráča zastávajú a odvolajú sa proti akémukoľvek trestu.

ASTON VILLA: Club Brugge je ochotný predať 25-ročného záložníka Vadisa Odjidju-Ofoeho do Villa Parku za 5 miliónov eur.

NORWICH CITY: Švédsky útočník Johan Elmander chce po sezóne predĺžiť zmluvu s Galatasarayom a opustiť Norwich, v ktorom aktuálne hosťuje.

NORWICH CITY: Juhoafrický záložník Andrew Surman chce po sezóne opustiť svoj tím. Podľa jeho slov to nefungovalo ideálne, navyše sa zranil a bol poslaný na hosťovanie do Bournemouthu.

WEST BROMWICH: Obranca Billy Jones vypadáva zo zostavy na 4 týždne. Dôvodom je zranený stehenný sval.

CARDIFF CITY: Majiteľ klubu Vincent Tan stiahol ponúkané prémie hráčom za záchranu. V Premier League musia byť všetky odmeny uvedené v hráčskych zmluvách, takže takýto ťah odporoval pravidlám.