Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.)

utorok, 4. marec 2014 13:58 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Tréner Manchestru City Manuel Pellegrini si trochu pohneval fanúšikov City nechceným brebtom počas rozhovoru po finálovom zápase Ligového pohára proti Sunderlandu (3:1). Čilský tréner omylom povedal, že ,,miluje tlak, ktorý je spojený s trénovaním Manchestru United.“Video si pozrite tu >>>

MANCHESTER CITY: ,,Sme jediný anglický tím, ktorý má šancu vyhrať v tejto sezóne všetky trofeje. Aj keď vieme, že to nebude jednoduché, chceme sa o to pokúsiť,“ vyhlásil spomínaný Pellegrini po triumfe Manchestru City v anglickom Ligovom pohári.

ARSENAL: Podľa portálu idnes.cz predĺžil kapitán českého národného tímu Tomáš Rosický zmluvu s Arsenalom Londýn o ďalšie dve sezóny.

SWANSEA: O služby obrancu Ashleyho Williamsa zo Swansea City sa zaujíma kormidelník Neapolu Rafael Benitéz.

LIVERPOOL: The Reds chcú v lete angažovať Nicolasa Gaitana z Benfiky Lisabon. Portugalský klub zaňho požaduje 16 miliónov libier.

LIVERPOOL: Obranca The Reds Martin Škrtel sa tretí krát v poradí nestal najlepším slovenským futbalistom roka. Ocenenie pre najlepšieho Slováka za rok 2013 dostal po dvojročnej pauze Marek Hamšík. Škrtel skončil v hlasovaní druhý.

MANCHESTER UNITED: Podľa britského bulváru je Toni Kroos, ktorý sa stále nedohodol s Bayernom na predĺžení kontraktu, naklonený myšlienke hrávať za Manchester United.

NEWCASTLE: Prezident Montpellieru varuje svojho zverenca Rémyho Cabellu, aby dobre zvážil, či chce prestúpiť v lete práve do Newcastlu United. Podľa Louisa Nicolliniho by mal Cabella radšej urobiť všetko pre to, aby ho angažoval Arsenal, Chelsea, alebo jeden z manchesterských klubov.