Main Content

Hlasujte za vašu najobľúbenejšiu futbalovú ligu!

nedeľa, 12. december 2010 18:09 | Autor: Sport7 sk

Hlasujte za vašu najobľúbenejšiu futbalovú ligu!
Hlasujte za vašu najobľúbenejšiu futbalovú ligu! | zdroj: Sport7.sk

Počas celého uplynulého týždňa (6.-12. december) ste mali možnosť hlasovať na našom webe za vášho najobľúbenejšieho futbalistu. Víťazom sa stal Lionel Messi, ktorý dostal viac než 300 hlasov. Celkovo sa do ankety zapojilo cez 1500 hlasujúcich, čo je veľmi pekné číslo. Aj z tohto dôvodu sme sa rozhodli pokračovať v našich anketách. Tento týždeň nás zaujíma, ktorá futbalová liga je u vás najpopulárnejšia.

Je ňou domáca Corgoň liga, Premier League, Liga majstrov či Primera Division? Alebo bude prekvapujúco triumfovať Séria A, či Bundesliga? Odpoveď na túto otázku dostaneme až na konci budúceho týždňa - teda 19. decembra.

Hlasovanie je veľmi jednoduché. Stačí keď sa pridáte do fan skupiny vašej obľúbenej ligy priamo cez LIKE tlačítka (resp. PÁČI SA MI TO) v tomto článku. Pridať sa môžete aj do fanklubov viacerých líg, je to len na vás!

Taktiež budeme pochopiteľne radi, keď sa pridáte do skupiny Fanklub slovenskej reprezentácie. Našich hokejových či futbalových reprezentantov by určite potešilo, keby bola práve táto skupina čo najpočetnejšia :)