Main Content

Hlasuj za tvoj najobľúbenejší extraligový klub!

štvrtok, 9. december 2010 19:36 | Autor: Sport7 sk

Hlasuj za tvoj najobľúbenejší extraligový klub!
Hlasuj za tvoj najobľúbenejší extraligový klub! | zdroj: SITA

Ktorý slovenský hokejový klub má najviac fanúšikov? Sú to Košice, je to Slovan, Dukla Trenčín, alebo prekvapujúco iný klub našej najvyššej súťaže? Rozhodli sme sa nájsť odpoveď na túto otázku!

Keďže náš portál Sport7.sk má už takmer 10 000 fanúšikov na facebooku a spolupracujeme aj s inými veľkými skupinami rozhodli sme sa zorganizovať anketu, ktorá definitívne rozlúšti otázku najobľúbenejšieho slovenského hokejového klubu! Odpoveď získame veľmi jednoducho - priamo prostredníctvom tohto článku aj ty môžeš hlasovať za tvoj najobľúbenejší klub (jednoducho sa staňeš členom fanklubu). Pôjde o najférovejší a najoverenejší spôsob, pretože tvoje členstvo vo fanklube bude znamenať jeden hlas.

Anketu uzavrieme až na konci aktuálnej extraligovej sezóny. Fanúšikovia jednotlivých klubov by sa mali snažiť čo najviac spropagovať svoj klub a získať do neho čo najviac členov (jednoducho pozvaním do hlasovania na tejto stránke alebo priamo cez facebook pozvánku).

Priebežné poradie môžete sledovať už teraz, jednoducho sledovaním počtu fanúšikov jednotlivých klubov priamo v tomto článku. Na konci sezóny zverejníme oficiálne výsledky.

Taktiež budeme radi, keď sa všetci stanete členmi fanklubu slovenskej reprezentácie.

HLASUJTE ZA VÁŠ NAJOBĽÚBENEJŠÍ EXTRALIGOVÝ KLUB !