Main Content

Kličko pred súbojom o Chisorovi: Kto mláti ženy je úbožiak

utorok, 7. december 2010 15:30 | Autor: TASR

Prekáračky Vladimira Klička a Derecka Chisoru pred sobotňajším boxerským súbojom naberajú na intenzite. Ukrajinský svetový šampión v ťažkej váhe v troch verziách WBO, IBF a IBO, ktorý je zároveň aj držiteľom majstrovského opasku magazínu The Ring, v pondelok na predzápasovej tlačovej konferencii tvrdo napadol svojho o osem rokov mladšieho vyzývateľa.

Vladimír Kličko využil fakt, že jeho britský súper čelil obvineniu za napadnutie svojej bývalej priateľky po tom, ako objavil v jej telefóne správu od iného muža. "Čo sa mňa týka, nemlátim ženy, ako to robíš ty. Takí, čo bijú ženy, sú úbožiaci. Nevieš, kde máš trénovať box? No predsa v ringu. A keď si taký otrasný človek, ja ti ukážem cestu k spáse, ale bez titulu," spustil 34-ročný mladší člen známej súrodeneckej pästiarskej dvojice na Chisoru. "Vezmem mu všetko, čo má - majstrovské tituly i priateľku. Bude to vojna. Vladimir Kličko má veľmi priehľadnú taktiku - spolieha sa takmer výlučne na svoj ľavý hák. Dokážem ho bez problémov zdolať. Po zápase ma bude chcieť jeho priateľka, tá moja je však oveľa krajšia," zakontroval Chisora.

Chisora je v profesionálnom ringu od roku 2007 a zvíťazil vo všetkých svojich 14 súbojoch. Obhajca titulu zvíťazil v 55 z 58 súbojov, 48 víťazstiev dosiahol K.O. Súboj Vladimira Klička z Chisorom je na programe v nemeckom Mannheime v sobotu 11. decembra.
© WEBNOVINY