Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.1.)

streda, 22. január 2014 17:06 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.1.) | zdroj: © TASR

Januárový prestupový termín je v plnom prúde a nekonečné prestupové špekulácie pokračujú ďalej. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Moyes chce Matu

Tréner David Moyes chce do Manchestru United dotiahnuť Juana Matu z Chelsea nech to stojí, čo to stojí a je pripravený The Blues ponúknuť 40 miliónov libier na kúpu tohto španielskeho záložníka.

Rusnák do Birminghamu City

Talentovaný slovenský záložník Albert Rusnák odchádza z Manchestru City na hosťovanie do Birminghamu City, kam ho odporučil slávny Patrick Vieira. Vieira okrem iného dodal, že dúfa, že letnú prípravu Rusnák zaháji už s A tímom Citizens.

Podolski za Draxlera?

Nemecký záložník Arsenalu Lukas Podolski by mal byť súčasťou výmeny s nemeckým Schalke 04, podľa ktorej by mal na Emirates Stadium putovať talentovaný Julian Draxler. Draxlera plánovali získať okrem iného aj Manchester United a Chelsea.

Pjanič neodíde

Vedenie AS Rím informovalo, že Miralem Pjanič v januárovom prestupovom období nikam neodíde, pričom o reprezentanta Bosny a Hercegoviny sa eminentne zaujímal predovšetkým parížsky klub Paríž Saint- Germain.

Mexes môže odísť

Vedenie AC Miláno deklarovalo, že ak bude chcieť stopér P. Mexes odísť, tak mu kompetentní nebudú brániť v prestupe inam.

Hernanes do Interu?

Agilný Hernanes z Lazia Rím by mohol sklamať fanúšikov modro- bielych, pretože o jeho služby sa eminentne zaujíma Inter Miláno.

WHU chce Vermaelena

Thomas Vermaelen, ktorého prestup do SSC Neapol stroskotal pravdepodobne v Arsenale neostane. Reálne sa javí jeho možné hosťovanie v londýnskom West Hame United.

Laudrup na odchode

Dánsky kouč Swansea City Michael Laudrup je údajne rozhodnutý po konci aktuálneho ročníka tento waleský klub opustiť.

Fabio do Freiburgu?

Talentovaný brazílsky obranca Manchestru United Fabio by mohol putovať na hosťovanie do konca sezóny do nemeckého Freiburgu.

Liverpool chce De Jonga

Holandský stredopoliar známy svojou tvrdou hrou Nigel De Jong by sa mohol stať posilou Liverpoolu, ktorý chce spevniť stred poľa. De Jong, ktorý momentálne oblieka dres AC Miláno v minulosti v Anglicku už hrával.

Vidič tri zápasy

Kapitán Manchestru United Nemanja Vidič, ktorý nešetrne v nedeľňajšom zápase fauloval Edena Hazarda z Chelsea a dostal červenú kartu, dostal trojzápasový dištanc.