Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.1.)

utorok, 21. január 2014 17:05 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.1.) | zdroj: © TASR

Januárový prestupový termín je v plnom prúde a nekonečné prestupové špekulácie pokračujú ďalej. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Isco nikam neodíde

Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti odmietol akékoľvek špekulácie o tom, že by talentovaný Isco mal kráľovský veľkoklub opustiť. Bývalá opora Malagy, ktorá prestúpila do hlavného mesta Španielska v lete nedostáva v zostave Los Blancos toľko priestoru, ako by si priala ,no rozhodne nehodlá jeden z najlepších tímov na svete opúšťať.

Rosický do Bayernu?

London Evening Standard prišiel so šialenou informáciou, podľa ktorej sa mníchovský Bayern pokúsi získať českého záložníka Tomáša Rosického z Arsenalu Londýn. Pritom záloha Bavorov je jedna z TOP na svete, ak nie vôbec najlepšia.

PSG chce Hazarda

Francúzske PSG sa nechce zmieriť s tým, že nezíska belgického záložníka Edena Hazarda z londýnskej Chelsea a chystá pre The Blues astronomickú ponuku. Tím zo Stamford Bridge sa svoju oporu nechystá pustiť ani za pripravovaných 80 miliónov eur.

Moyes je pokojný

Tréner Manchestru United David Moyes je pokojný a nechystá sa v januárovom prestupovom období zbesilo kupovať nových futbalistov. Informáciu prinieslo niekoľko britských športových portálov.

Vermaelen do Talianska nepôjde

Správy o tom, že by Thomas Vermaelen prestúpil do Serie A sú podľa všetkého len výmyslom. Stopér Arsenalu sa mal stať posilou SSC Neapol, no z pripraveného transferu by podľa dostupných správ nemalo byť nič.

Levy chce Berbatova

Vedenie Tottenhamu Hotspur na čele s majiteľom Danielom Levym rozmýšľa nad angažovaním Dimitara Berbatova z Fulhamu, ktorý v minulosti na White Hart Line už pôsobil.