Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.1.)

pondelok, 20. január 2014 17:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.1.) | zdroj: © TASR

Januárový prestupový termín je v plnom prúde a nekonečné prestupové špekulácie pokračujú ďalej. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Real chce Mullera

Nemecký denník Bild a španielske športové periodikum Mundo Deportivo dnes informovali o tom, že Thomasa Mullera z Bayernu Mníchov by veľmi rád získal španielsky vicemajster Real Madrid, ktorý vraj stále zvažuje posilu do útoku.

Zouma za 11M?

Talentovaný stopér Saint – Etienne Kurt Zouma je vraj pripravený na prestup do Chelsea, ktorá sa oňho zaujíma už dlhšie obdobie. Prestupová čiastka by sa mala pohybovať na úrovni 11 miliónov libier.

PSG bojuje o Cabayeho

Paríž Saint- Germain sa stále nevzdal nádeje na získanie francúzskeho záložníka Yohanna Cabayeho z Newcastlu United,  ktorý je ťahúňom tohto severoanglického klubu.

Cavani je pre UTD TOP

Daily Star tvrdí, že uruguajský kanonier Edinson Cavani z PSG je hlavným prestupovým cieľom Manchestru United, ktorý včera prehral v šlágri Premier League s Chelsea 1:3.

Ramirez do Turecka?

Opora Southamptonu Gaston Ramirez by vraj mohol zakotviť v Turecku, kde sa o jeho služby zaujíma Galatasaray Istanbul.

Pandev do Londýna?

Niektoré anglické médiá informujú, že Tottenham Hotspur by veľmi rád získal Gorana Pandeva z SSC Neapol, za ktorého by do mesta pod Vezuvom mohol prísť jeden futbalista z kádra Kohútov.

Toivonen na lane Rennes

Švédsky útočník PSV Eidhoven Ole Toivonen sa vraj bude sťahovať do francúzskej Ligue 1, kde sa o jeho služby zaujíma tamojší klub Rennes.

Traore posilou Evertonu

Televízna stanica SkySports informovala, že Lacina Traore z Machačkaly sa v najbližších hodinách stane posilou liverpoolskeho Evertonu.