Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.1.)

nedeľa, 19. január 2014 12:28 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.1.) | zdroj: © TASR

Januárový prestupový termín je v plnom prúde a nekonečné prestupové špekulácie pokračujú ďalej. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Cavani do Manchestru?

Daily Mirror dnes prišiel s informáciou, že Manchester United sa pokúsi vykúpiť Edinsona Cavaniho z Parížu Saint- Germain, ktorý prestúpil do metropoly Francúzska z SSC Neapol len v lete minulého roka. V letnom prestupovom období vraj David Moyes na kúpu tohto futbalistu použije nemalú finančnú čiastku.

Benteke na odchode?

Klenot Aston Villy Christian Benteke sa vraj opäť ocitol na prestupovom zozname Tottenhamu Hotspur, no vedenie The Villans je neoblomné a svoju najväčšiu ofenzívnu oporu odmieta pustiť ku konkurencii.

Atlético bojuje o Matu

Okrem Manchestru United sa o španielskeho záložníka Juana Matu z londýnskej Chelsea eminentne zaujíma aj Atlético Madrid, ktoré by sa rado v boji o titul s Barcelonou a Realom Madrid posilnilo v záložnej rade.

Tottenham chce Reusa

Zaujímavá informácia sa dnes objavila v Daily Mirror. Tottenham Hotspur vraj pripravuje 28 miliónov libier na kúpu opory Borussie Dortmund Marca Reusa, ktorého plánoval získať aj Manchester United a FC Barcelona.

Adrien Rabiot do Anglicka?

Talentovaný nemecký futbalista Adrien Rabiot, ktorý oblieka dres Parížu Saint-Germain by sa mohol sťahovať do anglickej Premier League. Na Britských ostrovoch sa o jeho služby zaujímajú londýnske celky, konkrétne Arsenal a Chelsea.

Juventus chce hráčov MU

Vedenie talianskeho Juventusu Turín by rado získalo hneď dvojicu futbalistov z kádra anglického majstra Manchestru United. Ide o francúzskeho obrancu Patricea Evru, ktorému čoskoro na Old Trafford skončí zmluva a portugalského záložníka Naniho, ktorý sa v tomto ročníku v drese Red Devils len hľadá.

Cabella v Newcastli?

Hlavnou prestupovou prioritou Newcastlu United je v januárovom prestupovom období príchod Remyho Cabellu z francúzskeho Montpellieru, informáciu priniesol Eurosport. Cabella by do mužstva The Magpies podľa všetkého zapadol bez väčších problémov, pretože francúzska enkláva na severe Anglicka je skutočne široká.