Main Content

AKO HRALI ŽILINČANIA PROTI CHELSEA - Hodnotenie hráčov

štvrtok, 25. november 2010 01:12 | Autor: Lukáš Vráblik

AKO HRALI ŽILINČANIA PROTI CHELSEA - Hodnotenie hráčov
AKO HRALI ŽILINČANIA PROTI CHELSEA - Hodnotenie hráčov | zdroj: SITA

Určite budete všetci súhlasiť s tým, že utorňajší výkon Žilinčanov v Londýne proti superfavoritovi skupiny FC Chelsea (tesná prehra 2:1) bol diametrálne odlišný oproti tomu, ktorý predviedli v predchádzajúcom kole doma pod Dubňom proti francúzskemu Olympique Marseille (prehra 0:7). Prinášame vám hodnotenie výkonov jednotlivých hráčov podľa portálu Sport7.sk.

MARTIN DÚBRAVKA – 7: Pri niektorých zákrokoch vyrážal dych. Pri prvom góle neisto vybehol, ale fantastickou robinzonádou vyškriabal Drogbovu bombu na žrď.

STANISLAV ANGELOVIČ – 6: Snažil sa podporiť aj ofenzívu, na strane bojoval, ale niekedy nestíhal rýchleho Daniela Sturridgeho.

MÁRIO PEČALKA – 7,5: Darilo sa mu. Zastavoval útoky, bol tvrdý v osobných súbojoch, vyhrával hlavičky. Na to, proti akým hráčom hral, veľmi dobrý výkon. Možno by bol kvalitnou posilou aj chabého stredu obrany našej reprezentácie.

JOZEF PIAČEK – 6,5: Vytvoril dobrú dvojicu s Pečalkom. Bojoval, ale včera to mal veľmi ťažké. Ukázal ale svoje kvality.

ROMAN GERGEL – 6,5: Dostal prekvapujúco prednosť pred Leitnerom, odohral kvalitný zápas. Navyše, hádzal dlhé auty a tak ohrozoval šestnástku modrých.

ĽUBOMÍR GULDAN – 6:
Istil stred zálohy, dobre vykrýval priestor medzi stredovou a obrannou formáciou. Dosť pomohol Ježovi i Bellovi.

ADMIR VLADAVIĆ – 5,5: Nebol príliš výrazný, ale svoje si odviedol. Chcel sa presadiť svojou technikou, v druhom polčase skúšal prekvapiť ďalekonosnou strelou Rossa Turnbulla. Nebolo ho ale moc vidieť, niekedy chýbal pri bránení.

RÓBERT JEŽ – 7: Bojoval ako lev. Odbehal veľa kilometrov. Hral na pozícii „špílmachra“, rozhadzoval lopty na všetky strany. Asistoval pri góle Bellovi, keď ho parádne vysunul za obranu. Patril medzi najlepších „žilinských šošonov“.

BELLO BABATOUNDE – 7:
Parádnym zakončením v devätnástej minúte umlčal Stamford Bridge a rozjasal žilinský sektor. Poctivo bránil aj útočil.

TOMÁŠ MAJTÁN – 7:
Stal sa príjemným prekvapením. Svojou veľkou rýchlosťou robil problémy, v prvom polčase parádnou individuálnou akciou takmer pridal druhý gól.

TOMÁŠ ORAVEC – 5: Vôbec sa nepresadil, bol vo veľmi zlej pozícií. Práve proti nemu hrala kvalitná stopérska dvojica a Oravcovi sa nedarilo cez nich dostať. V úvode zápasu sa takmer dostal do nájazdu, stačilo si lepšie spracovať loptu.

MOMODOU CEESAY – 5: Hoci tam tá snaha bola, ten starý Ceesay to už ani zďaleka nie je. Nepresadil sa, bol na hrote osamotený, ako Oravec. Škoda.

PAVOL POLIAČEK – bez známky:
Nič neukázal, nič nepokazil, nemal na to čas.

EMIL RILKE – bez známky: To isté ako Pavol Poliaček.