Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.12.)

nedeľa, 22. december 2013 16:48 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.12.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no nekonečné prestupové špekulácie pokračujú ďalej. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Valdés do City alebo Monaca

Victor Valdés otvorene priznal, že má na stole ponuky od dvoch nemenovaných tímov. Brankára FC Barcelona údajne plánujú získať Manchester City a AS Monaco, pričom jednotke FCB končí kontrakt v Katalánsku na konci prebiehajúceho ročníka .

Arsenal chce Casillasa a Moratu

Londýnsky Arsenal by podľa dostupných informácií mohol počas zimného prestupového obdobia nakupovať v Reale Madrid. Kanonieri si robia zálusk na brankára Ikera Casillasa a útočníka Alvara Moratu, ktorý by mal zvýšiť konkurenciu Giroudovi a Bendtnerovi.

Cole končí na konci sezóny

Niektoré anglické plátky dnes píšu o tom, že Ashley Cole plánuje na konci aktuálnej sezóny ukončiť aktívnu kariéru. Po prebiehajúcom ročníku mu končí na Stamford Bridge zmluva a aj keď sa spomínalo, že by Cole mohol odísť do MLS, je možné, že s futbalom naozaj skončí.

Lamela do Interu?

Argentínsky útočník Eric Lamela, ktorý nezapadol do Tottenhamu Hotspur v januári vraj zamieri na hosťovanie do Interu Miláno.

Buttner do Talianska?

Talentovaný krajný obranca Manchestru United Alexander Buttner možno čoskoro odíde na hosťovanie do talianskej Serie A, kde sa o jeho služby zaujímajú AS Rím a Kuckov FC Janov.

Rooney na Mourinhovom zozname

Na zozname januárových posíl Josého Mourinha sa vraj ocitol aj Wayne Rooney, ktorého Portugalec chcel do Chelsea získať už v lete, no neúspešne.

De Bruyne blízko odchodu

Na odchode z Chelsea je podľa všetkého Belgičan Kevin De Bruyne, ktorý na Stamford Bridge nepresvedčil. Pravdepodobne naberie smer Bundesliga, kde sa oňho zaujíma viacero celkov.

Matič do Chelsea?

Naopak, smerom do Chelsea by mohol putovať srbský záložník Nemanja Matič, ktorý v Londýne už pôsobil, no The Blues ho predali do Benficy Lisabon, pretože sa nedokázal výraznejšie presadiť.

United chcú Gundogana

Prvou januárovou posilou Manchestru United sa údajne stane Ilkay Gundogan z Borussie Dortmund, ktorý by mal skvalitniť záložnú radu úradujúceho anglického majstra.

Kolarov do Ruska?

Ruský tím Zenit Petrohrad si vraj brúsi zuby na Aleksandra Kolarova z Manchestru City, no je nepravdepodobné, že by Srb Etihad Stadium opúšťal.

Atlético sa možno posilní

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone sa vyjadril, že aj napriek tomu, že jeho klub predvádza výborne výkony bude v zime hľadať vhodné posily. Los Colchoneros momentálne patrí v La Lige prvá priečka pred gigantmi Barcelonou a Realom Madrid.