Main Content

VIDEO: Tatar opäť bavil na obrazovkách. Svojim spoluhráčom naložil!

streda, 18. december 2013 16:23 | Autor: Jakub Mihálik

VIDEO: Tatar opäť bavil na obrazovkách. Svojim spoluhráčom naložil!
VIDEO: Tatar opäť bavil na obrazovkách. Svojim spoluhráčom naložil! | zdroj: © TASR

Perspektívny slovenský hokejista Tomáš Tatár sa začína udomácňovať v kádri Detroitu Red Wings. Opäť bavil spoluhráčov pri svojim zmyslom pre humor.

Tomáš Tatar síce sezónu NHL začal na tribúne, keď sa nezmestil do kádra Detroitu Red Wings, no sériou mnohých zranení v kádri sa pomaly udomácnil  v kádri tímu z mesta motorov. V televíznej šou pod značkou NHL a HBO s názvom 24/7 Cesta k Winter Classics, sa televízne kamery snažia zachytiť život v kabínach účastníkov každoročného populárneho podujatia Winter Classics, v ktorom hokejové kluby hrajú pod holým nebom.

Tohtoročný zápas obstarajú hráči Toronta a Detroitu, a tak sa pod drobnohľad kamier dostali práve tieto dva tímy. V nedávnej epizóde zábery ukázali nový prístup kouč Red Wings Mike Babcocka, ktorý sa rozhodol oživiť atmosféru v kabíne tým, že zahajovaciu zostavu ďalšieho zápasu ohlási jeden z hráčov. Vybral si samozrejme Tomáša Tatara, ktorý je známy svojim zmyslom pre humor a náš hokejista pobavil pri čítaní prvej formácie nielen svojich spoluhráčov, ale aj divákov stanice HBO.

„Čujte, čujte, otváracia zostava.“ Niklas Kronwall si v zábavnom duchu vypočul: „Najstarší hráč vo výbave, má 32, no správa sa akoby mal 60.“ Johanovi Erikssenovi zase pripomenul jeho nedávne ocenenie magazínom GQ ako najlepšie vyzerajúceho športovca v Amerike a podpichol aj brankára Gustafssona, ktorého označil za Lochnesskú príšeru. „Tats“ svojim výstupom spoluhráčov i kouča pobavil a opäť dokázal, že je obľúbenou súčasťou každej kabíny.