Main Content

VIDEO: V noci zaujali parádne hetriky Skinnera a Halla

piatok, 6. december 2013 11:49 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: V noci zaujali parádne hetriky Skinnera a Halla
VIDEO: V noci zaujali parádne hetriky Skinnera a Halla | zdroj: © TASR

V desiatich nočných zápasoch sa opäť za morom udialo množstvo zaujímavých momentov. Najväčšími hviezdami noci sa bez debaty stali Jeff Skinner z Caroliny Hurricanes a Taylor Hall z Edmontonu Oilers, ktorí pomohli svojim tímom k víťazstvám.

Forward Caroliny Hurricanes Jeff Skinner sa tromi gólmi podieľal na víťazstve svojho celku na ľade Nashvillu Predators 5:2. Svoj prvý hattrick skompletizoval strelou do opustenej brány pri power-play "predatárov" a bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu. Tri góly v jednom zápase strelil prvýkrát po 206. dueloch v National Hockey League. 

Hattrick svojmu súperovi nastrieľal aj útočník Taylor Hall z Edmontonu Oilers, ktorý sa na deklasovaní Colorada Avalanche podieľal bilanciou 3+1 a rovnako ako Skinner v zápase Nashville - Carolina bol vyhlásený prvou hviezdou zápasu. Pre 22-ročného ľavého krídelníka to bol štvrtý hattrick v profesionálnej kariére. To všetko stihol len za 193 zápasov a v dnešnom súboji tak podložil faktami predpovede odborníkov o jeho hviezdnej budúcnosti.