Main Content

MS v Katare budú doslova slušne povedané v ženskej vagíne

štvrtok, 21. november 2013 15:17 | Autor: Filip Chudý

MS v Katare budú doslova slušne povedané v ženskej vagíne
MS v Katare budú doslova slušne povedané v ženskej vagíne | zdroj: © TASR

Iba teraz sa síce skončil kvalifikačný proces na MS do Brazílie a po nich nás čaká ešte zastávka u Rusku, ale aj tak sa asi najviac v zákulisí hovorí o MS 2022. Katar je kontroverzné miesto na takýto sviatok športu a aj architekti sa s tým pekne pohrali.

Každý kto vie trochu samostatne uvažovať, tak musí vedieť, prečo dostal Katar MS 2022 a vôbec prečo sa o nich hlasovalo súčasne spolu s MS 2018, keďže podľa zaužívanej praxe sa malo o ich organizátorovi rozhodovať až v roku 2015. Už to sa to zmeniť nedá, peniaze z Kataru sú na tých správnych účtoch.

Zrazu sa zistilo, že v lete je tam až veľmi horúco, preto sa budú MS hrať v zime, čo síce ešte oficiálne nie je, ale v praxi to tak bude. Pôvodne chcel Katar ohúriť klimatizovanými štadiónmi, no svet ohúri aspoň jedným.

V meste Al Wakrah, najjužnejšom dejisku MS 2022 sa bude hrať v ženskom lone. Architekti a dizajnéri tohto štadióna pred samotnou prácou asi trávili veľa času so svojimi manželkami, frajerkami, milenkami... Lebo so strešnou konštrukciou sa naozaj pohrali. Ale možná je aj alternatíva, že to mali všetko jednoducho v .... ženskej vagíne.

V každom prípade, vznikol prekrásny vizuálny efekt. Bodaj by sme aj my u nás taký štadión v budúcnosti mali. Potom by chlapi častejšie navštevovali takýto areál a vlastne možno aj dámy, to už podľa výberu.

A na záver jedno prianie, nech naša reprezentácia postúpi na MS 2022 a bude do súperovej siete na tomto štadióne zasúvať veľa krásnych „banánov.“