Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.)

utorok, 5. november 2013 11:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Dvojica obrancov Manchestru United Jonny Evans a Rafael da Silva nezasiahne do dnešného zápasu v Lige majstrov na ihrisku Realu Sociedad San Sebastián. Oboch hráčov vyradilo zranenie.

MANCHESTER CITY: Brankár Joe Hart bude aj v zápase LM proti CSKA Moskva sedieť len na lavičke náhradníkov.

MANCHESTER CITY: Hviezdy City, ktoré majú problém s angličtinou údajne povinne sledujú programy na detskom kanály BBC, aby sa v anglickom jazyku zdokonalili.

ARSENAL: Záložník Jack Wilshere má poranený členok a jeho účasť v zápase proti Borussii Dortmund je otázny.

CHELSEA: Útočné duo Fernando Torres - Samuel Eto'o dalo v 10. zápasoch PL dokopy len jeden gól a  manažér José Mourinho je preto pripravený v zime kúpiť skúseného útočníka.

TOTTENHAM: Vedenie „kohútov“ vyhlásilo, že Hugo Lloris je po strate vedomia počas nedeľňajšieho zápasu v poriadku a rozhodnutie pokračovať v stretnutí s Evertonom bolo správne.

WEST HAM UNITED: Kladivári z Londýna sa strelecky trápia a preto poškuľujú po novom kanonierovi. V hre je údajne aj Demba Ba z Chelsea.

QUEENS PARK RANGERS: Izraelský útočník a bývalý hráč Liverpoolu či Chelsea Josi Benajun by mal podpísať kontrakt s Queens Park Rangers, ktorý pôsobí v Championship.